Clinique Unique

Thalion

Thalion

Thalion er en unik hud- og kroppspleie serie som finnes i hudpleieklinikker, spa og thalassoterapisentre i mer enn 50 land. Thalions Laboratories, ledende eksperter innen marine kosmetologi, bruker havet som forblir en uuttømmelig kilde av naturlige marine ingredienser som utgangspunkt i samtlige behandlinger og produkter.

Thalion er ledende i sitt felt som det eneste merket innen marine kosmetikk som utfører hele prosessen selv fra innhøsting til ferdig produkt. Dette gir en unik kontroll og sikrer et optimalt resultat.

 

Thalion

 

 

 

Alex Cosmetic

Alex Cosmetic

Produkter og behandlinger som inneholder de fineste og reneste urter i kombinasjon med unike formuleringer for å sikre det høyeste nivå av kvalitet.

Alex Cosmetic skaper produkt og behandling som tilpasses din hud!

 

 

 

 

Alex Cosmetic

 

 

 

Våre produkter

Dermalogica - Optimal sunnhet i huden og totalt velvære for kroppen...

Dermalogica er er et av de aller mest respekterte navn blant profesjonelle hudterapeuter - en enestående serie med hudpleieprodukter som brukes og anbefales av mange av verdens ledende salonger, spa og legesentere.

Dermalogica fokuserer sterkt på viktigheten av et rent produkt og alle produktene deres er fri for blant annet mineraloljer, lanolin, kunstige fargestoffer, kunstige duftstoffer og S.D. Alcohol. De er ikke komedonfremkallende og alle produkter har hygieniske pakninger som tuber, flasker med flip-top-korker og farmasøytiske "droppers", slik at man unngår direkte kontakt med innholdet under bruken. (Kilde: dermalogica.no)

Dermalogica

 

 

 

Våre produkter

Jane Iredale - The Skin Care Makeup

Jane Iredale, kjent som "The Skin Care Makeup" produktene er så trygge å bruke og med alle fordelene de har så er serien anbefalt av hudterapauter og hudleger verden over. Den beste makeupen er en sunn hud, derfor er Jane Iredales makeup en forlengelse av hudpleien ved hjelp av mineraler og ny teknologi som gjør makeupen annerledes.

 

 

Jane Iredale

 

 

 

Biosil

BioSil kosttilskudd

BioSil er klinisk dokumentert til å:

- Redusere fine linjer og rynker med 30.0%
- Øke hudens elastisitet med 89.0%
- Styrke håret med 13.1%
- Øke hårets tykkelse med 12.8%
- Styrke neglene dramatisk

 

Biosil

 

 

 

Coola Suncare

Coola Suncare

En eksklusive økologisk solserie som tilbyr et bredt spekter av solprodukter for den optimale solbeskyttelsen.

Alle COOLA produktene er produsert med 70-97% økologiske sertifiserte ingredienser for en trygg og sunn dag i solen!

 

 

 

 

Coola Suncare

 

 

 

BeautyPro

 

 

 

BeautyPro

 

 

Bioline

Gatineau

 

 

 

Gatineau

 

 

Marc Inbane

Crystal Clear

EvaGarden