Clinique Unique

Thalion

Thalion

Thalion er en unik hud- og kroppspleie serie som finnes i hudpleieklinikker, spa og thalassoterapisentre i mer enn 50 land. Thalions Laboratories, ledende eksperter innen marine kosmetologi, bruker havet som forblir en uuttømmelig kilde av naturlige marine ingredienser som utgangspunkt i samtlige behandlinger og produkter.

Thalion er ledende i sitt felt som det eneste merket innen marine kosmetikk som utfører hele prosessen selv fra innhøsting til ferdig produkt. Dette gir en unik kontroll og sikrer et optimalt resultat.

 

Thalion

 

 

 

Environ

Environ

ENVIRON er en prisbelønnet medisinsk hudpleieserie basert på A-Vitamin som passer til alle hudtyper, problemer og aldre.

Serien er bygget opp i et unikt A-vitamin Step-Up System for at huden skal tilvennes og styrkes uten at det forårsaker sterke reaksjoner. Forskning dokumenterer at vitamin A beskytter, styrker og forbedrer huden.

Vitamin A beskytter først og fremst cellenes DNA, hvilket er viktig for en sunn og frisk hud. Den reparer også celleskader, regulerer talgbalansen, reduserer solskader som linjer og pigmentering, øker produksjon av kollagen og elastin, normaliserer fuktbalansen og øker barrierefunksjonen samt hudens immunforsvar.

Environ hjemmeprodukter består av A, C og E vitamin, antioksidanter og peptider- produkter som vil styrke, pleie og reparere i dybden. Passer til alle problemer, hudtyper og aldre. Mange med hudsykdommer som rosacea , eksem og psoriasis opplever også stor forbedring i huden.

Daglige doser A vitamin er viktig for å fremme sunn hud.

 

 

 

Alex Cosmetic

Alex Cosmetic

Produkter og behandlinger som inneholder de fineste og reneste urter i kombinasjon med unike formuleringer for å sikre det høyeste nivå av kvalitet.

Alex Cosmetic skaper produkt og behandling som tilpasses din hud!

 

 

 

 

Alex Cosmetic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våre produkter

Jane Iredale - The Skin Care Makeup

Jane Iredale, kjent som "The Skin Care Makeup" produktene er så trygge å bruke og med alle fordelene de har så er serien anbefalt av hudterapauter og hudleger verden over. Den beste makeupen er en sunn hud, derfor er Jane Iredales makeup en forlengelse av hudpleien ved hjelp av mineraler og ny teknologi som gjør makeupen annerledes.

 

 

Jane Iredale

 

 

 

Biosil

BioSil kosttilskudd

BioSil er klinisk dokumentert til å:

- Redusere fine linjer og rynker med 30.0%
- Øke hudens elastisitet med 89.0%
- Styrke håret med 13.1%
- Øke hårets tykkelse med 12.8%
- Styrke neglene dramatisk

 

Biosil

 

 

 

Coola Suncare

Coola Suncare

En eksklusive økologisk solserie som tilbyr et bredt spekter av solprodukter for den optimale solbeskyttelsen.

Alle COOLA produktene er produsert med 70-97% økologiske sertifiserte ingredienser for en trygg og sunn dag i solen!

 

 

 

 

Coola Suncare

 

 

 

BeautyPro

 

 

 

BeautyPro

 

 

Bioline

Gatineau

 

 

 

Gatineau

 

 

EvaGarden